#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

2017-s lakberendezési trendek | Mi változott tavaly óta? | Ingyenes lakberendezési tanácsadás a Konyhakiállításon, regisztrálj

Most, hogy közeledik az aktuális és mindig trendkövető Konyhakiállítás időpontja (2017. március 3-4-5), körülnéztem a nemzetközi lakberendezési szaksajtó hasábjain, milyen újdonságokra is számíthatunk idén konyha fronton. A tavalyi beszámolómban frissességről, eleganciáról és praktikumról beszéltem, ami be is igazolódott itthon is. Egyedül talán az arany hangulati elemek nem taroltak a hazai boltokban, bár kiegészítőkben sok helyen megjelentek.

Cikkem végén páros belépőket nyerhettek a Konyhakiállításra, érdemes játszani! Van egy másik meglepetésem is, a Konyhakiállításon ingyenes lakberendezési tanácsadással várlak Titeket 3 napon keresztül, ha van kérdésetek gyertek el, itt tudtok regisztrálni rá:
-->

Idén is összeszedtem, milyen újdonságokra számíthattok, látogassatok ki a Papp László Sportcsarnokba jövő hét végén, hogy magatok is meggyőződhessetek róla.

2017-s lakberendezési trendek


1. Smart Technológia
Semmi kétségem nincs afelől, hogy az Okos otthon technológia a konyhai területen is egyre nagyobb teret hódít magának. Bár egy kicsit futurisztikusnak tűnhet még, ha azt mondom, hogy a hűtőszekrényünk helyettünk fogja a bevásárlást is intézni hamarosan, higgyétek el, nincs is ez olyan messze. Amerikában már magán háztartásokban is tesztelik ezeket a funkciókat, sőt, elérhetőek a nagyközönség számára is, persze egyelőre az árak nem versenyképesek. Praktikus "okos" kiegészítőket viszont már a magyar piacon is találhatunk, értem ezalatt a Bluethooth technologiával vezérelt eszközöket, vagy például beépített hangszórókat, színváltoztató fényeket. A kiállításon a legújabb elérhető smart eszközöket tesztelhetitek.

2017-s lakberendezési trendek

2017-s lakberendezési trendek

2. A Monokróm
Tavaly az egyszerűség eleganciájáról írtam, idén ezt azzal egészítem ki, hogy a monokróm biztosítja ezt az irányvonalat számunkra. Egy szín több árnyalatával érhetünk el gyönyörű, különleges hatást. Abszólút személyes kedvencem a fehér-törtfehér-szürkésfehér kombináció!

2017-s lakberendezési trendek

2017-s lakberendezési trendek

2017-s lakberendezési trendek

3. Tárolás mesterfokon

A praktikum egyre nagyobb teret hódít. Egy ideje szerencsére már több márka figyelmet szntel nem csak a dizájn fontosságára, hanem a kis helyen tárolható, praktikus megoldásokra is. Az a jóhrem van, hogy idén ez a vonal csak fokozódik! Nem csak termékszinten, hanem tároló egység szinten is megjelent ez az irányvonal, azaz hangsúlyt kapnak a konyhánkban a tároló szekrények. Nézzétek meg ezeket a gyönyörűséget példának okáért...

2017-s lakberendezési trendek

2017-s lakberendezési trendek

2017-s lakberendezési trendek

2017-s lakberendezési trendek

4.  Fogantyú, az minek?

Bár személy szerint imádom ezeket a színes, kézzel formázott, vidám fogantyúkat, de be kell lássam, hogy a praktikum és a letisztultság előtérbe kerülése érdekében el lehet tekinteni tőlük. Trend ide, vagy oda, gyönyörűek ezek a fogantyú nélküli konyhák is.

2017-s lakberendezési trendek

2017-s lakberendezési trendek

2017-s lakberendezési trendek
képek forrása: 1, 2, 3, 4

Íme a nyereményjáték! Ha szeretnéd élőben is megnézni a legújabb konyhai trendeket, akkor látogass el a 2017-os Konyhakiállításra. Tedd próbára szerencsédet, játssz az 5 db páros belépőért a blogomon.  

A játékban való részvételhez klikk ide, a facebook oldalamon kell kommentelj ez alá a kép alá, összesen ennyi a dolgod.

Írd meg nekem, hogy melyik a 2017-es kedvenc trendek a felsoroltakból. Sok szerencsét!

Ha  kilátogatsz a Konyhakiállításra, feltétlen keress meg, én is végig ott leszek az OTP Lakástakarék és OTP Pénzügyi Pont közös standján, ahol ingyenes lakberendezési tanácsokkal várom az előre regisztrált jelentkezőket. A regisztráció már  elérhető  a www.konyhakiallitas.hu weboldalon, ha szeretnél jönni hozzám, érdemes minél hamarabb regisztrálnod, mielőtt betelnek e helyek ;)


Sorsolás 2017. március 1-én szerdán lesz, a játék február 28-án éjfélkor zárul.


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig