#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Lámpavásárlás egyszerűen? Íme a 4+1 kedvenc termékem az Alkonylámpa.hu webáruházból

A lámpavásárlás a lakberendezési termékeknek az a szegmense, amit bátran lehet online is végezni. Sőt... merem állítani, hogy érdemes. Egy lámpás webáruházban roppant nagy kínálat van, sokszor 4-5 lámpaboltnyi is. Hát mennyi idő lenne ezt végig járnunk, hogy megtaláljuk az igazit?

Az Alkonylámpa webáruházzal évek óta együtt dolgozom, és azóta figyelemmel kísérem mennyi okos applikációval és kalkulátorral igyekeznek segíteni a vásárlókat, évről évre bővítik ezeket a szolgáltatásukat is. Itt például ki tudjátok számolni, hogy egy szobátokban mekkora a fényerő, itt pedig azt tudhatjátok meg, hogy melyik izzótok mennyit fogyaszt, és ebből adódóan érdemes-e váltani takarékos izzóra. Szakmai segítség adásuk mellett, nagyon jól kategorizáltak a termékeik, hamar megtalálhatjuk az ízlésünknek megfelelő darabokat.

Kiválasztottam én is 4+1 kedvenc termékemet, amik el is jöttek látogatóba hozzám, megmutatom Nektek mik voltak ezek. A fotókat Gubó Viki készítette, én pedig a stylingot adtam hozzá :)

1. UPSTREET LÁMPA -
Az Upstreet asztali lámpa az Eglo vintage katalógus része. A Vintage kollekció olyan lámpatesteket tartalmaz, amelyek külleme a régmúlt hangulatát idézi, olyanok mintha egy bolhapiacról, vagy a nagymama padlásáról kerültek volna elő.2. PIANO -
Ez az origami burás asztali lámpácska, finom eleganciájával észrevétlenül simul bele modern és klasszikus enteriőrbe egyaránt. Nem véletlen, hogy Lengyelországi világkiállításon design díjas lett.

alkonylámpa kedvenceim

3. PICO - Picike itt a méretére utal, de funkcióját tökéletesen ellátja. Formás kis gömbölyű testét kézzel készítik Európában.

alkonylámpa kedvenceim

4. LAMA - Ez a zokni lámpácska asztali és álló verzióban is elérhető. Egyszerűen imádnivaló!

alkonylámpa kedvenceimA +1. inspirációm pedig ez a Lightbox, ami náluk is kapható, és most annyian szeretik, hogy nem hagyhattam ki őt sem a válogatásomból.

Nézzetek szét az Alkonylámpa webáruházban, további kincseket is találtok Náluk!


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig