#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Raklapból ágyvég | Festhető az egész világ

Egy réges-régi cikkben egyszer összegyűjtöttem szuper inspiráló ágyvégeket, amiket egyszerű módon el lehet készíteni. Nagyon szerettétek azt a bejegyzést (ide kattintva megtaláljátok, ha még nem láttátok), most pedig eljött az én időm! Elkészítettem saját verziómat, megmutatom lépésről lépésre, hogyan. 

raklapból ágyvég


Raklap alapot használtam, amit egy közeli raklap telepen szereztem be Lacitól, aki a telep tulajdonosa, és amiatt, hogy sok "extra" kívánsággal boldogítom őt :) már jól ismer is engem. Most egy egyszerű feladatot adtam neki, ez legalábbis az ő telepén rutin: készítsen 2 db 90x90 cm-es tömör hátfal elemet raklap lécekből.

raklapból ágyvég


Ezt az alapot csiszoltam le, majd 3 in 1 Lazurán festékkel kezeltem (mogyoró színt választottam).

raklapból ágyvég


Száradás után jöhetett a trükkösebb része az alkotómunkának. A raklap oldalait egyenlő részekre osztottam, és festő ragasztószalaggal kitakartam azokat a felületeket, amiket nem akartam lefesteni. Trinát Unitop festéket használtam (színskálából kevertettem ezeket a gyönyörű, élénk színeket, de bármilyen színt ki tudnak ebből a festékből keverni Nektek, hatalmas a paletta), és 2 rétegben szépen felvittem a mintát. A minta festését nem lehet fázisfotókkal rendesen illusztrálni, ezért javaslom, hogy ezt a videóból lesd majd ki.

raklapból ágyvég


Száradás után végezetül csak beraktam az ágyam mögé, és kész is volt a saját, különleges ágyvégem. Imádom ezt a klasszikus Vasarely mintát, és nagyon tetszik, ahogy ez a két élénk szín megbolondítja, és frissé teszi.

Ha tetszett a poszt, csatlakozz facebook közösségemhez is, vagy iratkozz fel youtube csatornámra, hiszen ott is rendszeresen, pénteken és szombaton is jelentkezem inspiráló videókkal.Festhető az egész világ videós sorozatom következő részében a hátam mögött látható komódot alakítom át :)
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig