#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Slate Lite | Az ultravékony kőburkolat

Pár évvel ezelőtt, amikor találkoztam ezzel a fantasztikus ultravékony kőburkolattal, nem akartam hinni a szememnek. 3 mm-es palakő burkolat?!? Igen, valóban létezik olyan természetes palakő burkolat, ami 2-3 mm vastag, egy speciális technológiával letépik a kő felső 2 mm-es felületét és ráerősítik egy elasztikus hordozóra. Ennek a technológiának a feltalálója a Slate Lite, ők állítják elő ezeket a természetes kő burkolólapokat, amit fel lehet ragasztani a falfelületünkre, legyen szó kül- vagy beltéri helyszínről. Ők fejlesztik folyamatosan a termékkínálatukat, és ezzel fokozatosan bővítik a termékpalettát.

Slate Lite | Az ultravékony kőburkolat

Stúdiómban 2 helyen is használtam ezt a burkoló anyagot. Egyik helyszín a mosdók fala, ott fantasztikusan modern és letisztult a hatása. A másik pedig a homlokzata a stúdiónak, a lábazati elemet ezzel burkoltuk le, ahol szerintem imádni való.

SLATELITE


3 éve ismerem ezt az anyagot, már korábban is beszámoltam róla, olvassátok el ezt a cikkemet, ha több műszaki infót szeretnétek róla. Ami újdonság idén, arról viszont most szeretnék beszámolni Nektek:

Slate Lite | Az ultravékony kőburkolat

- 22 szín helyett most már 30 színből válogathattok. Érkezett 3 mészkő szín, amik nagy népszerűségnek örvendenek máris,  illetve lett 5 különböző színű homokkő lap is. 

Slate Lite | Az ultravékony kőburkolat


- Most már mind a 3 alap termékcsaládból elérhetőek a nagyméretű lapok 
 
- Ami a legizgalmasabb újdonság: az új fényáteresztő termékcsalád, az EcoStone Transclucent.  

Slate Lite | Az ultravékony kőburkolat


- Több mint 20.000 nm-es raktárkészlet áll rendelkezésünkre, nem kell várni a megrendelésre, ha abból válogattok. 5 munkanap alatt az ország bármely pontjára leszállítjuk a megrendelt köveket. 

-A Slate Lite magyarországi képviselete az elmúlt 3 év alatt Magyarországon szerzett tapasztalataival a háta mögött szinte nincs olyan feladat amit ne tudnának tökéletesen megoldani. 

Keressétek fel weboldalukat, vagy facebook oldalukat még több fotóért és információért.

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig