#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

1-et fizet 2-őt vihet | Gyereknapi AKCIÓ

Arra gondoltam megleplek Titeket egy kihagyhatatlan akcióval! Gyereknap alkalmából eddig soha nem látott kedvezménnyel lehet az Inspirációs Naplómat megrendelni,  
1 áráért most kettőt postázok...
Ha ismered az Inspirációs Naplómat, amit tavaly novemberben írtam, és szeretnéd kihasználni az akciót (2017 május 28ig leadott rendelésekre érvényes) akkor ide kattintva megrendelheted. Feltétlen használd a #gyereknapiakció hashtaget a rendeléskor, ez a kulcs :)

inspirációs napló csorba anita


Ha nem ismered még ezt a mi közös könyvünket, akkor engedd meg, hogy kicsit bemutassam Neked.

Van egy videó sorozat, amiben 18 oldalát el is éred a naplómnak, és ingyenesen le is tölteheted, nézz bele az oldalakba itt.

Ez a napló kortalan, mindenkinek szól, aki szeretné egy kicsit jobban megismerni önmagát, az álmait, vágyait, céljait. Aki szeret játszani, szórakozni, viccelődni, és szereti jól érezni magát. Az inspirációs napló oldalai sokszor lemásolhatóak, kitölthetőek, végteleníthetőek. 

Ha  egy picit rosszabb kedved van, nyugodtan visszanézheted a múlt havi szép emlékeidet, és azt is megtalálod benne, mi töltött el jó érzéssel akár tegnap. Vagy ha 5-10 év múlva majd a kezedbe akad, újraélheted benne évekkel ezelőtti önmagad: álmaid, vágyaid.
Vedd észre magadban a kincset és hozd felszínre, miközben állatian szórakozol!

Tudj meg többet: www.inspiraciosnaplo.hu 
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig