Ingyenes lakberendezési tanácsadás | Megújult a Soroksári Kika

Szuper hírem van! Május 14-én találkozhattok velem a megújult Soroksári Kika áruházban a Kika családi hétvége programsorozat keretében.
Ezen a vasárnap délután lesz 3 alkalommal enteriőr-styling workshop, és folyamatosan emellett INGYENES LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS a helyszínen.
A tanácsadások a szokásos  módon 25 percesek, érdemes készülni alaprajzzal, kérdésekkel, és fotókkal (telefonon tökéletes, ha hozzátok) A tanácsadás teljesen ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött, mert véges a hely.
Regisztrálni a hello@csorbaanita.hu emailcímen tudtok, lakberendezési tanácsadás címmel küldjetek levelet nekem. A helyeket a levél beérkezésének sorrendjével töltjük fel.

kika soroksár megújult

Múlt héten nyílt újra az áruház, egy nagy beruházás keretében kívülről és belülről is gyönyörű lett, érdemes ellátogatni ide nem csak a családi hétvégén.
Ott jártam a sajtótájékoztatón, mutatok fotókat Nektek, hogy bepillantást nyerhessetek virtuális egy kicsit.

kika soroksár megújult

Ami nekem nagyon tetszik és szerintem különleges az az, hogy megnyitották a belső teret, nagyon tágas lett az áruház. A meleg hatású padlóburkolat barátságossá varázsolta. Felhívom a figyelmeteket a márkasarkokra, amik jól láthatóan bemutatják, hogy milyen magas minőségű, sokszor máshol nem is kapható márkákat lehet a kikában venni.

kika soroksár megújult

kika soroksár megújult

kika soroksár megújult

kika soroksár megújult

Találkozzunk május 14-én, a családi hétvégén!

Leave a Reply