#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Új VIDEÓS csatorna 1 perces inspirációkkal | DIY Fidget Spinner

Szeretek videózni. Rengeteg videót készítünk csapatommal, és mindegyiket imádom. Sokszor gondolkodom azon, milyen szerencsés vagyok, hogy ezt csinálhatom. Szeretem persze a blogomat is írni, hiszen ezért is nem hagytam abba, szeretek veletek itt találkozni, és időről időre beszélni hozzátok. 


alkoss ma is valamit

A videók előre törésével, sokkal inkább érzem ezt egy egyirányú beszélgetésnek, én elmondom, amit gondolok, reakciót ritkán olvasok a blogposztjaim alatt. Lehet, erről nem csak a videók tehetnek, egyre inkább a közösségi felületeken kommunikálunk. De az nagyon érdekes, hogy a videók tényleg mennyire teret hódítottak az utóbbi időben, és nem csak nálam, hanem érezhetően az egész világon. Az elmúlt 2,5 évben, több mint 300 videó készült az első youtube csatornámra, majd elindítottam gasztro -kreatív receptes csatornámat, azon jelenleg 40 videó van. Készítünk szuper kis videókat a Kika Magyarország youtube csatornájára, és a Spar magyarország részére is, nagyon szeretem ezeket az alkotásainkat is. Sok videó hosszabb, ami esti kikapcsolódásra jó, de azt tapasztalom, hogy  napközben pedig gyors inspirációt kapni a feltöltőbb, egy-egy pihenőben, amikor például a facebook oldalunkat csekkoljuk. 
Ezért gondoltam arra, hogy a meglévő videókat átválogatva, frissítve, rövidítve elindítok egy olyan youtube csatornát is, ahol kifejezetten ezt az igényt szeretném kielégíteni: vagyis rövid, 1 perces inspirációkat adni. Természetesen lesznek benne új tartalmak is!
Csekkoljátok, ha szeretitek Ti is ezt a fajta villám Inspirációt, és szerettek friss, kreatív ötleteket rövid idő alatt bezsebelni.

Megmutatom a legújabb 1 perces inspirációt, ami nem más, mint egy Fidget Spinner, a legújabb őrület házilag elkészíthető verziója.

 Facebook oldalon és Instagramon is megtaláljátok az új csatornámat!


SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig