#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

ÁLLÁSLEHETŐSÉG | Projektvezetőt keresünk hamarosan megnyíló webshopunkhoz!

Már majdnem egy év eltelt azóta, hogy saját stúdióba költöztünk, és sikerült egyre több izgalmas, elsősorban videós projekteket megvalósítanunk.
Frissült személyes referencia oldalam is, a csorbaanita.hu, amin láthatjátok, hogy mennyi kreatív projekten dolgozunk csapatommal.

Szeptembertől elindul webshopom, amihez most projektvezetőt keresünk. Ha szimpatikus neked amit képviselünk, szereted videóinkat, kreatív vagy, van tapasztalatod webshopos értékesítésben, és munkát keresel épp, olvass tovább!


ÁLLÁS LEHETŐSÉGSzeptembertől keresünk egy új csapattagot, ha illik rád a leírás, és lenne kedved velünk dolgozni, akkor ne habozz, írj nekünk!


ELVÁRÁSOK: webshopos és/vagy online kereskedelmi tapasztalat, önállóság, jó szervezőkészség, marketinges alapismeretek elsősorban közösségi felületekre szabva, projektvezetés, pörgős munkavégzés, több szálon futó feladatok végzése, proaktivitás, jó csapatmunka, határidők tartása, excel ismerete, okostelefonos applikációk ismerete, rugalmasság

FELADATKÖR: a webshophoz kötődő faladatok szervezése, és elvégzése. Átfogó és önállóságot igénylő munkakört, a kreatív ötletelésektől kezdve a megszervezésig, megvalósításig és a termékek eladásáig bezárólag, számlázással, eredményesség követéssel együtt lényegében minden beletartozik majd.
Teljes munkaidős állás, hosszútávra tervezünk. A munkavégzés helye XIX. kerület,  de megbeszélés szerint részben otthonról is végezhető.

MOTIVÁCIÓS LEVÉL: Ebben a levélben térj ki arra is, Te milyen termékeket árulnál a webshopomban és miért. Illetve milyen szempontok lennének a legfontosabbak számodra, a márkanév bevezetése során.

Életrajzodat és motivációs leveledet, a fizetési igényed meghagyásával ide várjuk: hello@csorbaanita.hu
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2017. augusztus 8.

Válaszolni a  levelekre augusztus második hetében fogunk, köszönjük a türelmedet!

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig