#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Elindult a Felújítalak PROJEKT

Egy nagyon izgalmas projektben dolgozunk most csapatommal, hallottatok már a Felújítalak sorozatról? Egészen röviden arról van szó, hogy egy 22 részes videósorozatban megmutatjuk, hogyan alakul át egy lelakott, még a '80-as évek elején berendezett panellakás, gyönyörű, modern otthonná. A hetente jelentkező sorozatban nem csak az aktuális állapotot osztjuk meg, hanem rengeteg hasznos tanáccsal, tippel is ellátunk Titeket, hogy ha saját lakásfelújításba vágtok, sokkal jobban tudjátok megoldani a felmerülő problémákat.

Egy kis inspiráció, honnan is indultunk:

felújítalak projekt
NAPPALI ELŐTTEfelújítalak projekt
KONYHA ELŐTTE

felújítalak projekt
SZOBA ELŐTTE

Nagy szeretettel és izgalommal készítjük az egyes részeket, a teljes kiindulóállapotot és az összes eddig megjelent részt megtaláljátok a www.felujitalak.hu oldalon. A videók az OTP Magyarország facebook oldalán, youtube csatornáján, és az én facebook oldalamon jelennek meg, érdemes követni őket, ha szeretnétek mindig az elsők között látni a részeket.
Tegnap bejelentkeztem az első FB LIVE adással is facebook oldalamon, nézzétek meg, hogy áll most a lakás. Az élő adásokkal kéthetente jelentkezünk, ahova szeretettel várunk kérdéseket, akár az adás alatt kommentben is, akár előtte is írhattok a kerdes@felujitalak.hu emailcímre.
Már bemutattuk a terveket is, adok itt is egy kis ízelítőt, milyennek is álmodtam meg a végeredményt. Ha a teljes tervre kíváncsi vagy, nézd meg a videósorozatunk 3. részét ide kattintva.

felújítalak projekt
NAPPALI LÁTVÁNYTERVE

felújítalak projekt
KONYHA LÁTVÁNYTERVE

felújítalak projekt
SZOBA LÁTVÁNYTERVE

felújítalak projekt
SZÜLŐI HÁLÓ LÁTVÁNYTERVE


Remélem, hogy izgalmasnak és hasznosnak találjátok Ti is a projektet, ha van kérdésetek szeretettel várom!

SHARE:

1 megjegyzés

  1. Kedves Anita! Boldogan üdvözlöm lskásátalakítási ötletét. Mi magunk is 41!!!! éve lakunk lakótelepi lakásban, így sok ötlet valósult meg vagy sajnos maradt csak álom. Amit nagyon hiányolok: Nem adott ötletet, pedig ez okozza a legnagyobb gondot, a ruhák zárolására. Egy átlag 4 tagú családnak a legnagyobb odafigyelés mellett is elég szép mennyiségű ruhája gyűlik össze, aminek gond, gond és gond a tárolása. Legjobb egy jó kis gardrób szoba lenne, mert én se szeretem a szekrényekkel bezsúfolt helyiségeket. A legkézenfekvőbb a beépített szekrényfal, aminek legkevedebb mélysége 65 cm kellene legyen. Mérjen meg egy 54-es méretű férfi télikabátot és öltönyt, ezek beakasztásához és tárolásához kell(ene) igazítani. De hol? és miként? Mi beépítettünk egy 4 m-es falat, és bevallom, feke mennyiségnek sem elég!!!!! Köszönöm, további jó ötketelést. Kíváncsian várjuk javaslatát. Pethő Katalin

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig