#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Ilyen volt, milyen lett? | Kész lett a stúdióm!

Szeptember 19-én lesz napra pontosan egy éve, hogy beköltöztünk a stúdióba, és ez a kreatív alkotó bázisunk. A nagy változások persze még a költözés előtt megtörténtek, de azóta is rengeteget alakult, szépült kedvenc helyem. Praktikus, inspiráló, és csodaszép, mi kell más egy munkahelyen? :)

kész lett stúdióm

A stúdió átalakulását nyomon követhetitek OMG-Stúdióm lesz - videó sorozatomban, aminek a legutolsó részét nemrég készítettük el.
Ez az epizód egészen pontosan arról szól, hogy hogyan alakítottuk ki a kertet.

inspirációk kert


Eredetileg volt itt egy esővédő tákolmány, amit lebontottunk, és egy új beton felülettel  egységesítettük a teraszt. Ez utána kapott egy szürke betonfestékréteget, amire még fehér csíkokat is festettem. Ekkor érkezett meg a csoda hozzám: egy hatalmas fekete-fehér árnyékoló. Ez lett a kertünk fókuszpontja. A vászon árnyékoló mintáját egy széles skálából választottam ki a Csancsa.hu oldaláról, nem volt könnyű dolgom. Mármint nem azért, mert kevés volt a választék, hanem pont ellenkezőleg, legalább 200 féle szín és minta található meg választékukban. Jánosék több, mint 20 éve foglalkoznak árnyékolástechnikával, ők gyártották és szerelték fel a falra a rolót. Ez nem is volt annyira egyszerű, hiszen vastag hőszigetelés is van az épületen, ám egy speciális technikával ezt úgy megoldották, hogy a végén nem is látszik a felfüggesztés. Ezenkívül még szúnyoghálókat is beépítettek, ami nemcsak jól néz ki és véd a legyek és szúnyogok ellen, hanem még kis árnyékoló hatása is van, ami nagy melegben nyáron, sokszor jól jön. A pliszés szúnyogháló másik előnye, hogy ott állítom meg, ahol akarom, nem ugrik vissza a házába, ez a dupla erkélyajtóimnál külön praktikus.


kész lett stúdióm

A falra felkerült egy zöld műsövény, a kerítést pedig szürke wpc lécekből raktuk fel. Egy kevés műfüvet is "telepítettem" a természetes hatás végett :) és két régi boroshordót lefestve egy padot alakítottam ki rajta. Nézzétek meg beszámoló videómat, láthatjátok benne az eredeti állapotot is, ahonnan egy évvel ezelőtt indultunk, tanulságos szerintem.►Találkozzunk
Facebookon: www.facebook.com/inspiraciok
Snapchaten  @csorbaanita
Instagramon @csorbaanita http://bit.do/inspiraciokinstagram
Pinteresten: http://bit.do/inspiraciokpinterestomg
Hírlevelmre itt iratkozhatsz fel: http://bit.do/inspiraciokhirlevel

Melyik a kedvenc inspirációs helyed?
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig