#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Nyerj saját vászonképet! A tökéletes galériafal titkai

Szerintem sokan vagytok úgy vele, hogy tökéletesen egyenesen felrakni egy képet a falra, bizony már önmagában nehézségek elé állít...Hát még ha egy egész galériafalat szeretnénk feltenni...

De ma ez örökre megváltozhat, ha elolvasod cikkemet, és megnézed videómat!
A poszt végén pedig még játszhatsz EGY 10.000.-Ft-os kuponért, amit akár vászonfotóra is beválthatsz a cewe.hu oldalon.

Rengeteg gyönyörű otthonban találkozhatunk tökéletesen megkomponált galériafallal, mutatok is néhányat, pontosan mire gondolok.

vászonkép galériafalakkalvászonkép galériafalakkal

vászonkép galériafalakkal

vászonkép galériafalakkal

vászonkép galériafalakkal

vászonkép galériafalakkal

vászonkép galériafalakkal
 képek forrása

 Nos, igen, neked is lehet ilyen!
Ebben a videómban nem csak azt mondom el, hogyan komponáld meg az összeállítást, hanem megmutatom azt is, hogyan lesz pont a helyén a kép, és ráadásul tökéletesen vízszintesen. Egy egyszerű trükk, amit megmutatok Nektek, és megváltozik a véleményed, legalább is mindaz, amit eddig a képfelfúrásról gondoltál.És eljött a játék ideje!
Ha kommentelsz ez alá a facebook posztom alá, megírod nekem hogy a cewe.hu oldalon melyik fali dekorációt választanád alapnak, akkor ha a szerencse Neked kedvez, Tied lehet egy 10.000.-Ft-os levásárolható kupon tőlük. Ha van kedved, küld el azt a képet is, amit szeretnél majd a vászonképen látni :) Jelentkezni 1 hétig lehet, a nyertest 2017. szeptember 29-én sorsoljuk ki, 2017. szeptember 28-án éjfélkor zárjuk le a jelentkezést. Hajrá!


SHARE:

1 megjegyzés

  1. Szia Anita! Én a gyerekszobába nyomtatnék nyuszis képet, vászonra. Valami hasonlót: https://img1.etsystatic.com/154/0/12133154/il_340x270.1228032987_rjuw.jpg :)

    VálaszTörlés

Blogger Template by pipdig