#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Easystep | Az észrevehetetlen küszöb

Gondolj egy küszöbre! Mi jut eszedbe? Fényesíteni kell, folyton elbotlasz benne és ronda?
Higgyétek el, ma már vannak sokkal modernebb verziók, ezek közül mutatok ma egy olyan megoldást, ami ráadásul akadálymentes is. Az Inoutic újdonságának bemutatója következik.

A küszöbök és a burkolatváltók problematikája időről időre visszatérő vendég lakberendezési tanácsadásaim során. Általános szabály, hogy minél észrevehetetlenebb, annál jobb. Logikus is, hogy a gondosan kiválasztott gyönyörű burkolatra érdemes helyeznünk a hangsúlyt, nem a szükséges kiegészítő elemre.
Egy normál burkolatváltásnál, amikor nincs ajtó a környéken, gyakran szoktam javasolni, ha a lehetőségek (padlószint magasság és burkolat vastagság) engedik, akár a dilatációs csíkot is választhatjuk, ami szinte észrevehetetlenül simul bele környezetébe.

inoutic küszöb
A küszöböknél is hasonló a helyzet. Az Inoutic legújabb fejlesztése a maga 0 cm magasságával, 100 százalékosan akadálymentes közlekedést biztosít irodaházak, oktatási, egészségügyi vagy épp lakóépületek bejárataihoz, illetve teraszaihoz. Az akadálymentes küszöb szinte "láthatatlan", és hogy minden burkolathoz passzoljon hatalmas szín- és dekorválasztékban érhető el. Ez az ún. Easystep küszöb az Inoutic Eforte profilrendszeréből készült bejárati ajtóknál használható.

inoutic küszöb


Rozsdamentes acél vízelvezető gondoskodik a nedvesség célzott, megfelelő irányban történő elvezetéséről, hogy az ne szivároghasson be az épületbe. Így még egy komolyabb vihar esetén sem kell beázás okozta károktól tartani. Speciális kialakítása pedig kiváló hőszigetelést biztosít.
A gazdaságos üzemeltetés mellett a biztonságra is komoly hangsúlyt helyeztek a fejlesztés során: a küszöb felépítése további zárópontok elhelyezését is lehetővé teszi, így használatukkal a betörés elleni védelem tovább növelhető. A levehető lépésvédő pedig megkönnyíti a tisztítást.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig