#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Last minute Húsvéti ötletinvázió

Hamarosan itt a húsvét, ami egyet jelent a szuper dekorációkkal, és a kreativitással! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én legalább annyira élvezem az előkészületeket, mint magát az ünnepet. Főleg ha összegyűlik a család, és együtt tudjátok átadni magatokat a kreatív alkotás örömének, legyen szó konyhai főzőcskézésről, vagy egy egyszerűbb szalvétahajtogatásról.


Körbenéztem a Pinteresten, és összeszedtem nektek néhány kedves dekorinspirációt, hogy még szebbé tehessétek az ünnepet. És persze én is készültem egy csomó ötlettel, amiket természetesen megosztok veletek, hogy a videók segítségével együtt öltöztethessétek Húsvétba a lakást :)

1. Húsvéti ebéd? Éljen a nyuszis szalvéta!
húsvéti dekor

Egy egyszerű, de annál jópofább megoldás, ha nyuszifület hajtogatsz a szalvétából. Egyszerű, letisztult, mégis mókás megoldás, ha szeretnéd kicsit játékossá tenni az ünnepi asztalt :) IDE kattintva megnézheted, hogyan tudsz ilyen szalvétát hajtogatni :)

2. Húsvéti rajzok
húsvéti dekor

Biztosan találkoztatok már a húsvéti kifestőkönyvekkel, de a videóban mutatok neked néhány rajzot, amit kis gyakorlással könnyedén megcsinálhatsz, és akár szuper húsvéti dekorációként is felhasználhatod :)


3. Nyuszis falidekor
húsvéti dekor

Csak néhány régi faléc, kis festék és pár vattapamacs kell ehhez az ötletes fali dekorációhoz. A legegyszerűbb, ha kartonpapírból kivágod a nyusziformákat, és közbefested világosabb festékkel :)

4.  Gigantikus húsvéti ötletinvázió
húsvéti dekorációs ötletek

Vagdosás, ragasztás, festés, rajzolás... Rengeteg elképesztő és egyszerűen megvalósítható ötlettel készültem, amelyeket a háztartásban található eszközök segítségével gyorsan és könnyedén kipróbálhattok :)


Melyik ötlet tetszik a legjobban? :)

Ha szeretnél további húsvéti dekortippeket olvasni, íme néhány régebbi bejegyzés:

-Kreatív húsvéti ötletek

-Nárcisz asztaldísz papírból

-Húsvéti nyúl girland letölthető sablonnal

-Húsvéti csibe dekoráció pom-pomból

-Hajtogass papírból nyuszi tojástartót!

Ha tetszett a poszt, csatlakozz FB közösségemhez.
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig