SZÉP KERTEK 2018 | Nyerj páros jegyet a GardenExpóra!

Mik lesznek az idei kerti trendek? Nagyon kíváncsi voltam, úgyhogy utánajártam a dolognak, és persze ezt most meg is osztom Veletek:)

Ha szeretnétek tudni, olvassátok el mai cikkemet, és nézzetek ki a GARDENEXPÓRA, ahol testközelből tapasztalhatjátok meg, mi lesz menő idén, tanácsokat kaphattok, és persze rengeteg gyönyörű inspirációval találkozhattok.

Cikkem végén találtok egy szuper nyereményjátékot, 5 db páros belépőt sorsolok ki a GardenExpo kiállításra 2018 március 23-24-25-re. Ne maradjatok ki, játsszatok velem!

Mit is tud egy jól kialakított kert 2018-ban? 

Kreatív kis kertek 
Idén a designerek gondoltak az aprócska kertek tulajdonosaira, és különösen nagy hangsúlyt fektettek a tér kihasználására. A pici tér hatalmas lehetőségekkel kecsegtet, gondoljatok csak a multifunkcionális bútorokra. Például ez a betontömbből kialakított tűzrakóhely is szuper ötlet: a jól mutat a térben, így dekorációként is működik, de ültethetsz bele növényeket, használhatod asztalnak vagy padnak, és persze tüzet is rakhatsz benne 🙂

gardenexpo 2018

Ültess több növényt egy kaspóba! 
Szintén a térkihasználás jegyében született az új trend, amely már régóta hódít a japán kertekben. Persze ehhez az izgalmas irányzathoz érdemes tudni, milyen növények illenek (vagy nem illenek) egymáshoz 🙂

gardenexpo 2018

Nappali a kertedben 
Legyen a kert is teljes értékű helyiség! Évről-évre egyre népszerűbbek a kerti nappalik, én is imádom őket:) A gyönyörű kültéri bútorok és textíliák ellenállnak az időjárásnak, így könnyen találhatsz olyan darabokat, amelyekkel tavasszal és nyáron kiviheted az udvarra az otthoni élet központját!

gardenexpo 2018

gardenexpo 2018

gardenexpo 2018

gardenexpo 2018

Orchideák 
A gyönyörű virágokat természetesen mindig előszeretettel alkalmazták a tervezők kül- és beltéren egyaránt, de idén még inkább hódítani fognak! Személy szerint imádom őket, kicsit ugyan kényesek, de megéri törődni velük, hihetetlenül fel tudják dobni a kertet! A kiállításon is számos különleges orchideával találkozhatsz 🙂

gardenexpo 2018

gardenexpo 2018

gardenexpo 2018

képek forrása 1, 2, 3,

HA TE IS SZERETED A SZÉP KERTEKET ÉS A GYÖNYÖRŰ ORCHIDEÁKAT, LÁTOGASS KI 2018 MÁRCIUS 23-25 KÖZÖTT A PAPP LÁSZLÓ ARÉNÁBAN MEGRENDEZENDŐ GARDENEXPÓRA. 

Nálam most nyerhetsz 5 db páros belépőt,kommentelj ez alá a kép alá facebook oldalamon, és ha a szerencse Neked kedvez páros belépőt nyersz!

 Jelentkezési határidő: 2018. március 21.

Leave a Reply