#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Így tedd személyessé otthonodat! +egy 15%-os kuponBiztosan jártatok már gyönyörűen berendezett otthonokban, amelyek személytelennek érződtek, és valószínűleg olyan lakásokkal is találkoztatok már, ahol a berendezés talán nem volt tökéletes, mégis otthonosan éreztétek magatokat, ahogy beléptetek az ajtón. Megjelent a lakásban a tulajdonos személyisége, és nem volt olyan érzésetek, mintha egy lakberendezési bolt bemutatótermében járnátok.

De az is előfordul, hogy egy trendi és stílusos enteriőrrel találkoztok, ahol mindennek megvan a helye, de egyértelműen érzitek, hogy valakinek az otthonában jártok.

Nem egyszerű a lakásból otthont építeni saját stílusotok megtartásával. Szerintem az egyik legegyszerűbb módszer, amivel garantált az egyedi és személyre szabott enteriőr, az az, hogy saját képeket raktok a falra.
Szeretnétek Ti is saját, profi minőségű képekkel személyessé tenni otthonotokat? Ezt ma már sokkal könnyebben megtehetitek! Képeket a falra!


fali dekoráció


Manapság szinte minden a képekről szól, vagy a videókról szól, amik lényegében szintén képek. Imádom az Instagramot és a Pinterestet böngészni, rengeteget fotózunk a telefonunkkal, és szerintem fantasztikus, hogy másodpercek alatt megörökíthetjük a legszebb pillanatokat.

Egy jól megválasztott kép nagyon fel tudja dobni az otthonotokat, legyen szó nappaliról, hálóról, a folyosóról vagy akár a konyháról és a fürdőszobáról. Főleg, ha egy olyan képről van szó, amit Ti csináltatok egy szuper élményről vagy szeretteitekről.

Az okostelefonok segítségével most már szinte bárki készíthet gyönyörű képeket, rengeteg izgalmas ingyenes applikációt találtok, amelyekkel megszerkeszthetitek őket.

De mi történik, ha megszerkesztetted a képet, kitetted Instagramra, és szeretnéd a faladon látni?

Nagy divat mostanában az Instagram képek használata a lakberendezésben, nézzétek meg például a szupermodell Emily Ratajkowski otthonát, aki egyik saját fotójából készített faliképet.

emily ratajkowski otthona

A Pinteresten is sokszor látunk a legtrendibb lakásokban családi fotókat egyedi dekorációként. Mennyivel jobb és személyesebb így, mintha egy kész képet vásárolnátok, nem?


Nézzétek meg például ezeket szuper megoldásokat!

egyedi fali dekor

falikép dekor

családi képek a falon


Most pedig figyelmetekbe ajánlok egy olyan oldalt, ahol professzionális minőségben kinyomtatják képeiteket gyönyörű vászonképre, táblára vagy poszterre, utána pedig már csak azt kell eldöntenetek, hogy hol helyezzétek el őket. Ami különlegessé teszi a Netprintert, hogy nem kell weboldalról letölteni rendelőszoftvert, hanem egy telefonos alkalmazásban egyszerűen megrendelhetitek a képeket. Az alkalmazás elérhető iOS-re és Androidra is. Pár másodperc alatt egyszerűen fel is tölthetitek, így nem kell a számítógépre töltögetni vagy küldözgetni a képeket. Mostani együttműködésünk keretében egy 15% kedvezményre feljogosító kupont is igénybe vehettek, 2018. július 30-ig. 
A kuponkód pedig: inspiraciok 
Ha a weboldalon rendeltek, csak írjátok be a megrendelésnél a kuponmezőbe, alkalmazásos rendelésnél pedig írjátok be kommentben, ha szeretnétek a igénybe venni a kedvezményt.

Úgyhogy irány a telefonotok képtára, keressétek meg a kedvenc fotótokat, és hamarosan már a falon láthatjátok :)

A képeket érdemes szerkeszteni nyomtatás előtt, ehhez ajánlok figyelmetekbe néhány mobilos képszerkesztő alkalmazást, amelyeket szerintem mindenképpen érdemes kipróbálnotok:
VSCO 
Prisma
Adobe Photoshop Express
Litely
Reprix
Snapseed
és persze az Instagram :)

Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, ha nem szeretnél lemaradni az izgalmas új videókról és cikkekről :) IDE kattintva teheted meg. Youtube csatornáim: 

► Iratkozz fel kreatív Youtube csatornámra! http://bit.ly/1CSZVB3 
► Kreatív receptjeimért iratkozz fel gasztro csatornámra! http://bit.ly/2BgC4Tr 
► 1 PERCES INSPIRÁCIÓK! http://bit.ly/2EdYpiZ
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig