#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Miért olyan jó a SLIME??? Leírás kezdőknek és haladóknak | Gyereknapi akcióval


Már jóideje hódít a Slime-őrület, és nincs ez másképp nálam sem! Szerintem szuper anyag, nagyon jól lehet vele kísérletezni, már rengeteg variációt próbáltam, illetve ki is fejlesztettem a szerintem legjobb megoldást!

De mi is az a Slime? Miért terjedt el ennyire? És miért ilyen menő?
a kép forrása: Pinterest

Egy színes, csúszós ragacs, amit mindenki imád. Mint a trendek nagyrésze, ez is Ázsiából indult: thai tinédzserek Instagramján jelent meg először, aztán hihetetlenül gyorsan elterjedt.
Az ilyen ragacsok mindig népszerűek voltak, gondoljatok csak a Pál utcai gittegyletre, a Flubber szórakozott professzorára és a zöld ragacsos kreációjára vagy a különféle varázsgyurmákra.

Miben különbözik ezektől a Slime?

Egyrészt a különleges textúra miatt. Nem teljesen folyékony, de nem is teljesen szilárd. Ha még nem fogtatok Slime-ot, próbáljátok ki mindenképpen! Teljesen más állaga van, ha nekidobjátok valaminek, és egészen folyékony, ha kiöntitek például egy edénybe.

Másrészt a Slime jól néz ki. Sőt, sokszor egészen gyönyörű, hihetetlenül dolgokat ki lehet hozni belőle! Nekem egyik kedvencem ez a gigantikus aranyló Slime, amit Csecse Attilával készítettünk:


Aztán ott van a hang, amit nyomkodáskor ad ki! Van a Slime nyomogatásában valami egészen megnyugtató :)
a kép forrása: Pinterest


De sokak helyett a stresszlabdát váltja ki a Slime, hiszen jó játszadozni vele, és nézegetni az anyag változásait, egy fárasztó nap után teljesen ki tudja kapcsolni az embert.

De ezeken kívül a Slime-nak az igazi varázsa az alkotás élményéhez kapcsolódik. Hiszen ahány ember, annyi Slime létezik, mindenki mást hoz ki az anyagból. Ha körbenéztek a Youtube-on rengeteg különféle Slime variációt láthattok az egészen egyszerűektől kezdve a részletesen, művészileg kidolgozott darabokig.

Hihetetlenül sok variációval találkozhattok, sokan kombinálják például csillámokkal vagy díszítésekkel, és persze a különféle színekről még nem is beszéltünk :)

Például csillogó unikornist is készíthettek:


Nekem nagyon tetszik, hogy így elterjedt a Slime-láz, hiszen a gyerekek kicsit félreteszik a telefont, és tényleg alkotnak. Akármennyire is jó dolog a modern technológia, mindenkinek szüksége van ezekre a kézzelfogható élményekre.
Szerintem szuper program összeülni a családdal vagy a barátokkal, és kipróbálni a legújabb recepteket.

Például ezt:

Ha szeretnétek Slime-ot készíteni, ajánlom Nektek az új Slime Inspiboxot, amihez, ha május 27-ig rendeltek, ajándék kézzel varrható szörnyecskét kaptok gyereknap alkalmából :)
IDE vagy a képre kattintva tudjátok megrendelni a Slime Inspiboxot. siessetek, ne maradjatok le az akcióról :)
slime készítés


További Slime inspirációkat találtok tőlem a Youtube csatornámon is: ITT 
Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, ha nem szeretnél lemaradni az izgalmas új videókról és cikkekről :) IDE kattintva teheted meg. 

Youtube csatornáim: 
► Iratkozz fel kreatív Youtube csatornámra! http://bit.ly/1CSZVB3 
► Kreatív receptjeimért iratkozz fel gasztro csatornámra! http://bit.ly/2BgC4Tr 
► 1 PERCES INSPIRÁCIÓK! http://bit.ly/2EdYpiZ
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig