Találkozzunk a Kidfest-en, az OTP Lakástakarék standján | Nyerj családi belépőket :)

Emlékeztek, amikor 2014-ben a budapesti Szent István téren épült fel a VILÁG legmagasabb tornya? A 34,76 méter magas tornyot 5 napon át építették!

Idén, a KIDFEST (volt Lego show) keretén belül, június 2-3 között, újabb rekordkísérlet felállítását tervezik a szervezők, mégpedig a VILÁG leghosszabb legó elemekből álló kígyóját készülnek megépíteni. Szeretnétek rá családi belépőket nyerni? Cikkem végén van egy nyereményjáték 🙂

Építsünk együtt, gyertek el minél többen erre az eseményre, és ha szeretnétek velem személyesen is találkozni, akkor az esemény egyik kiemelt támogatója, az OTP LAKÁSTAKARÉK standján megtaláltok, ahol legó témájú workshop-okkal várlak Benneteket.

A rekordkísérlet mellet rengeteg izgalmas programmal várnak Benneteket a szervezők: mindenféle legós programmal, Nickelodeon játszóházzal, egy életnagyságú Spongyabobbal is találkozhattok vagy akár szelfizhettek is 😊, kipróbálhatjátok milyen egy szabadulószoba, gyurmázhattok Mad Mattr-el.

Képek forrása

Ez egy szuper családi programnak ígérkezik, szerintem itt minden korosztály megtalálja a számára legjobb szórakozási lehetőséget.

Ha szeretnéd elvinni az egész családodat és helyesen megválaszolod a kérdésemet, akkor megajándékozlak egy ingyenes családi belépővel, amivel az általad megválasztott napon tudtok kilátogatni a KIDFEST-re.

A kérdésem pedig mihez is kapcsolódhatna, mint az idei rekordkísérlethez:

Tipplejétek meg, hogy mennyi legóra lesz szükség a rekordkísérlethez, hogy elkészülhessen a minimum 320 méter hosszú legó elemekből álló kukac?

 a, kevesebb mint 1 millió darab legó
 b, több mint 1 millió darab legó

Válaszotokat Facebook oldalamon várom, a KIDFEST-es posztjaim alá: ITT!

Segítségképpen böngészd át a KIDFEST hivatalos honlapját, ott biztos megtalálod a helyes választ!

A válaszadásra kedden (05.29) 12 óráig van lehetőséged. A helyesen válaszolók közt fogok kisorsolni 3 családi belépőjegyet.

Találkozunk a KIDFEST-en!

További LEGO-s inspirációkat találtok tőlem Youtube csatornámon is: ITT

Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, ha nem szeretnél lemaradni az izgalmas új videókról és cikkekről 🙂 IDE kattintva teheted meg.

Youtube csatornáim:
► Iratkozz fel kreatív Youtube csatornámra! http://bit.ly/1CSZVB3
► Kreatív receptjeimért iratkozz fel gasztro csatornámra! http://bit.ly/2BgC4Tr
► 1 PERCES INSPIRÁCIÓK! http://bit.ly/2EdYpiZ

Leave a Reply