Egyedi póló festési technika! Izgalmas meglepetés különleges alkalmakra

Egy olyan pólófestési technikát mutatok meg nektek, amit több alkalomra elkészíthettek. Legyen szó kerek szülinapról, vagy egy fontos családi eseményről, baráti összejövetelről, amikor egyen póló dukál az alkalomhoz.

A felsőt egy leánybúcsús alkalomra készítettem én el!

Különösebb kézügyességre sem lesz szükségetek, bárki hozzáfoghat, csak textilfestékre, sablonra és egy radírvégű ceruzára lesz szükség.

A sablont letölthetitek a http://kreativ.spar.hu/ oldalról, de akár készíthettek teljesen egyedi sablont is. Viszont egy jó tanács: érdemes matricára kinyomtatni a sablont és úgy körbe vágni!

Ezt a kivágott formát ragasszátok fel a pólóra, így elkerülhetitek, hogy a sablon össze vissza csúszkáljon festés közben.

Pecsételő mozdulatokkal fessétek körbe a mintát. A mintához közel sűrűbben, attól távolabb pedig ritkábban pecsételjétek a kis köröket. Akár többféle színt is használhattok!

A sablont még a festék megszáradása előtt húzzátok le és a textilfesték leírásának megfelelően véglegesítsétek a felületet.

Szerintem ez egy nagyon jó kis egyedi ajándékötlet, próbáljátok ki Ti is!

Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, ha nem szeretnél lemaradni az izgalmas új videókról és cikkekről 🙂 IDE kattintva teheted meg.

Youtube csatornáim:
► Iratkozz fel kreatív Youtube csatornámra! http://bit.ly/1CSZVB3
► Kreatív receptjeimért iratkozz fel gasztro csatornámra! http://bit.ly/2BgC4Tr
► 1 PERCES INSPIRÁCIÓK! http://bit.ly/2EdYpiZ

Leave a Reply