Mit érdemes figyelembe venni a nappali berendezésekor?

A nappali a lakás egyik központ helyisége, itt töltjük a szabadidőnket, itt pihenünk, olvasunk, tévézünk, baráti összejöveteleket is itt tartjuk. Ezért fontos, hogy a nappalinkat úgy alakítsuk ki, hogy minden igényünket kielégítse.

Mintalakásomban pasztel színeket választottam, (az előzményeket itt olvashatod el) Halványsárga, rózsaszín és kék színeket fogom kombinálni az egész lakásban.

A tervek elkészítését én mindig a nappalival kezdem. Figyelembe veszem az elhelyezkedését, adottságait. A nappaliba egy hatalmas mintás falat álmodtam meg, ehhez egyszínű bútorokat választottam.

nappali lakberendezédése

ÁLTALÁNOS SZABÁLY: a kanapé helyének kiválasztásánál arra kell figyelni, hogy mit fogunk az ülőgarnitúrában ülve látni. A konyhát / étkezőt, a tv-t, kilátást.

A mintalakásban az oldalfalra terveztem a kanapét, így mindhármat élvezhetjük. A kanapé mellett lesz az étkező, szemben pedig a tv.

nappali lakberendezédése

 
A másik látványelem a konyha lesz. Itt is a visszafogottabb színvilágot választottam, inkább egy kis térjátékkal teszem különlegessé.

nappali lakberendezédése

A konyhatervezés majd egy külön blogposztot igényel, mert érdemes kicsit több időt szánni egy konyha megtervezésére.

Nézzétek meg videómat a nappali lakberendezésének tervezéséről IDE kattintva, és ha kíváncsiak vagytok sorozatom többi részére is, akkor ITT tudjátok megnézni.

Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, ha nem szeretnél lemaradni az izgalmas új videókról és cikkekről 🙂 IDE kattintva teheted meg.

Youtube csatornáim:
► Iratkozz fel kreatív Youtube csatornámra! http://bit.ly/1CSZVB3
► Kreatív receptjeimért iratkozz fel gasztro csatornámra! http://bit.ly/2BgC4Tr
► 1 PERCES INSPIRÁCIÓK! http://bit.ly/2EdYpiZ

1 Comment

Leave a Reply