#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban

„Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban….” Ismerősen cseng? Pár hete a fél világ Star Wars lázban égett, mindenki nagyon várta már, hogy a mozikba kerüljön a SOLO. Persze én is az elsők között voltam, aki megnéztem a filmet.


Ha igazi rajongók vagytok, le merem fogadni, hogy vannak Star Wars-os cuccaitok, amik szerintem jól mutatnának egy ilyen polcon:

 
Ti is szeretnétek egy ilyet? Akkor már mondom is, hogy mire lesz szükségetek az elkészítéséhez:

• Trinát spray
• Trinát Skolatex táblafesték
• Aquatop ecset
• Csiszolópapír
• 2 db 20*80 cm-es fenyőpolc
• 2 db 25*40 cm-es fenyőpolc
• Dekopír fűrész

Mielőtt hozzáláttok a munkához, érdemes előkészíteni a terepet, használjatok takarófóliát, így nem festékeztek össze semmit és a végén a takarítás is könnyebben fog menni.

Első lépésben dekopír fűrésszel kivágtam a 2 db hatszögalakú polcvéget. Utána a két hosszúkás fenyőpolcot L alakban összecsavaroztam. Ezután minden elemet lecsiszoltam, majd portalanítás után lefestettem az elemeket. Száradás, összecsavarozás után már csak a díszítő parafaelemeket ragasztottam föl és el is készültem.


Mit gondoltok, hasonlít?


Ha kíváncsiak vagytok hogyan készült el az én polcom, nézzétek meg videómat IDE kattintva.Ha elkészítitek és megosztanátok velem alkotásotokat, töltsétek fel fotótokat Instagramra #merjalkotni hashtaggel.

Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, ha nem szeretnél lemaradni az izgalmas új videókról és cikkekről :) IDE kattintva teheted meg.

Youtube csatornáim:
► Iratkozz fel kreatív Youtube csatornámra! http://bit.ly/1CSZVB3
► Kreatív receptjeimért iratkozz fel gasztro csatornámra! http://bit.ly/2BgC4Tr
► 1 PERCES INSPIRÁCIÓK! http://bit.ly/2EdYpiZ

SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig