Tippek lakberendezéshez

Van kedvetek tovább tervezgetni?

Mai blogbejegyzésemben hálószoba és előszoba lakberendezéséhez adok Nektek hasznos tanácsokat.

Kezdjük is a hálószobával!

Rengeteg inspiráló fotót lehet találni az interneten hálószoba berendezés témában, ilyen fotókról lehet ötleteket gyűjteni, kitalálni a hangulatot, hogy mi az ami tetszik nekünk.

Ilyen egy rusztikus hálószoba:

hálószobák

Eklektikus:

Vintage:

Romantikus:

Bohém:

Skandináv:

                 Fotók:Pinterest

Én ilyennek álmodtam meg a hálószobát a mintalakásba:

Az ágy mögé egy nagyobb méretű dekorációs elemet terveztem, ez lesz a szoba egyik fókuszpontja. Mivel összhangot szeretnék az egész lakásban, ezért itt is visszafogott pasztel színeket használtam a tervezésnél és a bútorok kiválasztásánál. Ez egy elég kis alapterületű szoba (10,86m2), ezért túl sok variálási lehetőségem nem volt. Igyekeztem úgy kialakítani a szobát, hogy a harmónia szigete legyen 😊 A hálószobába egy franciaágyat és egy fiókos komódot terveztem, sokkal több bútor nem is férne be.

És az előszoba!

Ez az a helyiség a lakásban, amiről sokan elfeledkeznek a tervezésnél. Pedig nem is gondolnátok, hogy milyen fontos szerepe van az előszobának! Vendégeiteket itt érik az első benyomások az otthonotokról és valamilyen szinten Rólatok is!

Előszoba tervezés előtt is inspirálódjatok! Keressetek olyan előszoba fotókat, amikre ha ránéztek, az jut eszetekbe, hogy oda szívesen bemennétek…Mit gondoltok, ezek hívogató előszobák?

    Fotók: Pinterest

A mintalakásban sajnos elég picike és sötét az előszoba. Ezért is alkalmazom azt a trükköt, hogy egy óriási tükrös szekrényt terveztem oda, amivel optikailag lehet tágítani a teret.

Ha tetszettek a terveim, nézzétek meg videómat IDE kattintva és ha kíváncsiak vagytok a többi helyiség terveire, ITT nézhetitek meg.

Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, ha nem szeretnél lemaradni az izgalmas új videókról és cikkekről 🙂 IDE kattintva teheted meg.

Youtube csatornáim:
► Iratkozz fel kreatív Youtube csatornámra! http://bit.ly/1CSZVB3
► Kreatív receptjeimért iratkozz fel gasztro csatornámra! http://bit.ly/2BgC4Tr
► 1 PERCES INSPIRÁCIÓK! http://bit.ly/2EdYpiZ

Leave a Reply