#MERJALKOTNI #MERJFOZNI #INSPIBOX #INSPIRACIOK

Unikornisos és cicás kislányszobák | Álomszobagyár

Szoba-átalakító sorozatom első két részében ismert YouTube-ereknél jártam. Ditke és Gabi szobájában rengeteg fehérrel dolgoztam, hogy tágítsam a teret. Geometrikus falfestéssel egy csipetnyi hipszter hangulatot, pasztellszínű párnákkal és puha textilekkel pedig otthonosságot adtam az enteriőröknek. Ha még nem láttad az átalakításokat, kattints ide! [link: Álomszobagyár 1.]  Az Álomszobagyár következő két részében olyan ifjú hölgyek szobája került terítékre, akik egyszer talán ugyancsak YouTube-videók készítésével foglalkoznak majd - netán olyan hivatást választanak maguknak, amelyet most még el sem tudunk képzelni - egyelőre viszont a játék tölti ki az idejük nagy részét.


 A szobák átalakulását az Instagramon követhettétek, sőt, egy-egy dizájnelemet a Ti szavazataitok alapján valósítottunk meg! Ha a legközelebbi interaktív szobaalakításról Te sem szeretnél lemaradni, kövess az Instagramon!

 Nina szobájában dominált a rózsaszín, s mivel rajong a cicákért, ilyen falfestést kapott. Ez volt Nina szobája az átalakítás előtt…


 ...a videóban pedig megnézheted, milyen lett utána! Petra kedvencei az unikornisok, a rózsaszín mellett pedig a türkizt szereti a legjobban, így a szobája leghangsúlyosabb falát is erre a két színre festettük. A teljes átalakításhoz még néhány egyszerű DIY ötletet vetettünk be - nézzétek meg őket a videóban!

 

Mindkét kislány szobájának berendezésekor olyan megoldásokat kerestem, amelyeket nem “nőnek ki” 1-2 év alatt a gyorsan cseperedő - és egyre kritikusabbá váló - leányzók. Nektek is azt javaslom, hogy ne egy-egy aktuális mesehőst fessetek a falra - mert könnyen előfordulhat, hogy néhány hónap múlva, egy újabb mese újabb szereplője lesz a nagy kedvenc, s akkor kezdődhet a festés elölről. Inkább válasszatok olyan motívumot, például valamilyen állatot - cicát, kutyust, lovat, delfint - ami független az aktuális mese-trendektől.

 Ha valamelyik ötletem alkotásra inspirált, küldjetek róla képet a Facebook oldalamra!

 Szép kreatív napot!
SHARE:

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template by pipdig