Gyakran grillezünk, bevallom részben azért szeretem, mert kint ücsöröghetek a teraszon, nézhetem a naplementét, és kevés dolgom van, a vacsora szinte magától (értsd ezalatt férjem :D) elkészül. Mai blogbejegyzésemben egy olyan ötletet hoztam Nektek, amit imádok, mert hamar összerakható, és kiegészíti/feldobja a nyár közepén már-már szokásosnak nevezhető grillkolbi, grillsajt kombót.
Trópusi grillnyárs
Hozzávalók:
-ananász szeletkék
-rák
-a marinádhoz: olaj, só, bors és egyéb fűszerek tetszés szerint: fokhagyma, chili, citromlé
Ha az ananász héjából valami különlegeset is szeretnél készíteni, nézd meg ezt a videómat:
Iratkozzatok fel hírlevelemre, hogy a postafiókotokban landoljanak a heti újdonságok!
Itt csatlakozhattok fantasztikusan inspiráló facebook közösségünkhöz!
Instagramon is megtaláltok, keressetek meg sok werk fotóért és kulissza titokért.
Persze a youtube csatornáimat se hagyjátok ki a sorból:
–Kreatív alkotós videókat itt találtok (több, mint 300 videó!)
–Kreatív recept videókért ide kattintsatok
Alkoss ma is valamit!
Anita