INGYENES LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS A DESIGN HÉT 2014 KERETÉBEN

Szuper hírem van mára! Imádott asztalos csapatom, az Enter Team felkérésére a Design hét keretében ingyenes lakberendezési tanácsadást tartok, most szombaton (2014. Október 11.) Ha van kedvetek körülnézni, egy profi asztalos műhelyben, akkor vegyetek részt a 3 műhelylátogatás egyikén, és utána gyertek el hozzám a tanácsadásra, hadd zúdítsak rátok személyesen is rengeteg inspirációt, és ötletet! 🙂

Figyelem! A személyre szabott tanácsadás előzetes regisztrációt igényel, olvasd el a részleteket!

NYíLT NAP AZ ENTER TEAMNÉL!

-INGYENES LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS: Ha kérdésed van, most személyre szabott választ kaphatsz otthonod berendezéséhez! Jelentkezz be hozzám, írj emailt az anita@inspirithome.hu emailcímre, és kérj időpontot!

-MŰHELYLÁTOGATÁS ÉS MEGLEPETÉS AJÁNDÉK KÉSZíTÉS
Régóta kíváncsi vagy hogyan kezdődik és ér véget egy design bútor gyártási folyamata? Most tanulod a designt, vagy lakberendezést, esetleg már jártas vagy a szakmában de kíváncsi vagy és kérdéseid vannak?

Most itt az alkalom, gyere el hozzánk!
Műhely látogatásaink, vezetéssel az alábbi időpontokban indulnak:

10:00-11:00

14:00-15:00

17:00-18:00  Regisztrálj Katánál: toth.kata@enterteam.hu

-GYERMEKEDDEL JÖNNÉL? MI RÁJUK IS GONDOLTUNK!
Ha gyerekkel érkezel, őket is szeretettel várjuk. Bemutatótermünkben kipróbálhatják a legújabb hazai design márka a Kattuska formatervezett játékait.

-CÍM:
ENTER TEAM 2120 Dunakeszi, Repülőtéri út. 1. – IPARI PARK

Várunk szeretettel!

  • Tudtad, hogy korábbi lakberendezési munkámnál is a szépségesen egyedi bútorokat az Enter Team csapata készítette? Nézd meg, ha nem láttad!

Leave a Reply