TRENDI GYEREKSZOBÁK 2014-BEN

Szeretnétek tudni, mik a most hódító  baba-, és gyerekszobai trendek? Óóó, annyit előre is elárulok, hogy nagyon izgalmasak, érdemes kipróbálni őket. Szerintem mindenki meg fogja találni benne a kedvenc elemét, amit megvalósíthat és kedvezhet vele magának és a gyermekének egyaránt. Lássuk be, az első pár évben mi is legalább annyi időt töltünk el ebben a szobában, mint gyermekünk… 😉

Olvassátok el 5 tippemet a trendi és kreatív gyerekszoba berendezéséhez!

1. Használj pasztell színeket a falon,és a kiválasztott színeknek az intenzív verzióját a kiegészítőkön.

Klasszikus ízlésű szülő vagy? Szereted a kislányodnak a rózsaszínt, vagy a kisfiadnak a baba kéket? Nyugodtan bevállalhatod, csak kombináld ezeket a színeket a megfelelő vagány párjukkal: rózsaszínt pinkkel, padlizsán-lilával, a kéket pedig sötétkékkel, türkizkékkel. A fehér alap mindkettő színkombinációnak jól áll, de ha még egy kis vagányságot szeretnél, vállald be a galambszürke falakat!

2. Csempészd be a természetes fát!

Ha lehetőséged van fát használni, akár a bútorzatban, akár fali dekorációban, vagy látszó szerkezeteken, akkor ne habozz! Erősíti a kötődést a gyermekekben a természethez, szeretni fogják az érintését, és megnyugtatja a szemet is. Nem csak a babádra, hanem rád is jó hatással lesz!

3. Képezz kreatív felületeket!

Legyen az egy nagy méretű krétafal, vagy egy felragasztott óriás csomagolópapír, hagyd, hogy gyermekeid vele született kreatív energiája kibontakozzon. Ha egy kis képfalat szeretnél inkább, az is fantasztikusan fog mutatni, és ösztönzi picinyedet a rajzolgatásra, hogy egyre több csodás alkotása kerülhessen ki a büszkeség falra.


4. Építs kuckót!

Minden gyerek imád kuckózni, bújócskázni, és titkokat rejtegetni, nem igaz? Ha építesz egy ideiglenes indiánsátrat, nem csak jól mutat a szobában és roppant trendi, hanem garantáltan ki is lesz használva 🙂

5. A hintázás bizonyítottan jó hatással van az agyműködésre, és jó érzést kelt a gyermekben. Akassz fel egyet!

Szeretsz Te is hintázni? A legjobb megoldás (persze csak ha van elég hely a gyerekszobában) hogy ha egy kétszemélyes függőágyat akasztotok fel. Közösen is használhatjátok beszélgetésre, egyedül is használhatja gyermeked alvásra, vagy ha nagyobb, álmodozásra.

Van még egy izgalmas hírem is!
Ha élőben szeretnél látni többféle stílusú, igényes és trendi gyerekszobát, akkor erre most különleges lehetőséged van! November 14-16. között a 9. születésnapját ünneplő BabaMama Expón megtalálhatsz mindent egy helyen, és akár komplett gyerekszoba berendezést is nyerhetsz!

Részletek és regisztráció: www.babamamaexpo.hu

Leave a Reply