Esküvői ajándékötletek

Imádom a nyári esküvőket! 

Azonban az esküvői szezon rengeteg fejtöréssel is jár… Mit illik ilyenkor ajándékozni? Milyen ajándékot vegyetek a lánybúcsúra? Mit vigyetek az esküvőre? 

Mutatok Nektek két szuper ajándékötletet, egyet a lánybúcsúra, egyet pedig az esküvőre! Mindkettő könnyen, kevés hozzávalóból és olcsón elkészíthető, ráadásul (kissé átalakítva) más eseményre is ajándékozhatod 🙂

LEÁNYBÚCSÚ AJÁNDÉKÖTLET


lánybúcsú ötlet

Ha a legjobb barátnőd hamarosan férjhez megy, lepd meg egy maradandó ajándékkal! Erre mutatok most egy különleges pólófestési technikát. 

Ezt a módszert természetesen nemcsak leánybúcsúra, hanem bármilyen más alkalomra is használhatod, remek ajándékot tudsz belőle készíteni.

Hozzávalók:

Póló/atléta

Textilfesték

Radírvégű ceruza

Sablon

Elkészítés: 

Töltsd le a sablonokat vagy készíts saját feliratot! Legjobb, ha egy matricára nyomtatod ki. Nyomtatás után vágd körbe a sablont.

A kivágott formát óvatosan ragaszd fel a pólóra.

A ceruza radíros végét mártsd a festékbe, és pecsételő mozdulatokkal a mintához közel sűrűbben, kifelé haladva ritkábban pecsételj kis köröket.

A festék száradása előtt húzd le a sablont. Ha megszáradt, a textilfesték leírása szerint véglegesítsd az anyagon a festéket, és készen is van a maradandó, személyre szóló ajándék! 

Nézd meg a videón, hogyan készítem el 🙂

ESKÜVŐI AJÁNDÉKÖTLET


esküvői dekor

Nem is gondolnád, hogy egy egyszerű hullahopp karikából milyen látványos dekoráció készíthető! Most megmutatom Neked, hogyan varázsolhatsz belőle egy esküvői ajándékot. 

Ha az ifjú párt szeretnéd megajándékozni egy igazán különleges és személyre szabott meglepetéssel, akkor próbáld ki az alábbi ötletet!

Hozzávalók:

Hullahopp karika

Akrilfesték

Madzag vagy szalag

Ragasztópisztoly és ragasztó töltelék

Művirágok

Fényképek

Elkészítés: 

Egy egyszínű hullahopp karikának akrilfestékkel adj egy kis arany/ezüst csillogást egy festőpamacs segítségével.

Ezután egy madzaggal alakítsd ki a fényképtartó hálót. Ehhez tekerd fel szorosan a madzagot a karikára több irányból. Amikor elég sűrűnek találod, kösd meg a végét.

A fényképtartó két oldalát díszítsd művirággal, a virágot ragasztópisztoly segítségével rögzítsd a karikához.

Végül tervezd meg a fényképek helyét, és rögzítsd őket ragasztóval vagy kis csipeszekkel a madzaghoz.

Videómon láthatod, hogyan készül az esküvői ajándék:Te is készítettél hasonlót? Oszd meg velünk #MERJALKOTNI hashtaggel instagramon.

Instagramon is keress meg, itt találsz.


További kreatív inspirációkat találtok tőlem a Spar oldalán is, nézzetek be hozzájuk: ITT 

Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, ha nem szeretnél lemaradni az izgalmas új videókról és cikkekről 🙂 IDE kattintva teheted meg. 

Youtube csatornáim: 

► Iratkozz fel kreatív Youtube csatornámra! http://bit.ly/1CSZVB3 


► Kreatív receptjeimért iratkozz fel gasztro csatornámra! http://bit.ly/2BgC4Tr 


► 1 PERCES INSPIRÁCIÓK! http://bit.ly/2EdYpiZ

Leave a Reply