INDIÁN NYÁR Inspiráció Dél-Amerikából

Augusztus a nyárutó hava. A hajnali harmatcseppek a pókhálókon, a viaszos fényű szőlőszemek, és az egyre hosszabbra nyúló délutáni árnyékok már az ősz előhírnökei. Ilyenkor átragad rám a gyerekek iskolakezdés előtti izgatottsága, és szinte érzem a levegőben a természet készülődését is. Néhány nap, és kezdetét veszi az őszi levelek káprázatos bemutatója, a vadgesztenyék kopogása a parkoló autók tetején, és feltűnik majd az égen az első vadliba-csapat. 

Inspiráció Dél-Amerikából

 Forrás

 Az indián nyár különleges hangulatát juttatják eszembe a dél-amerikai, andoki indiánok tradicionális textíliái. Ezek a darabok élénk rózsaszín, sárga és zöld csíkjaikkal, jellegzetes rojtjaikkal, a különféle szövéstechnikák keveredésével egyszerre szimbolizálják a színpompás nyári forgatagot, és az otthon kuckós melegét.
 Összeválogattam néhány képet, amelyek téged is arra inspirálnak majd, hogy ments át egy csipetnyi fiestát a hűvösebb napokra!

 Forrás 

Forrás

 Egy skandináv otthont is megfűszerezhetsz ezzel a hangulattal: egyszerűen csak cseréld ki a vibráló színeket semleges fehérre, szürkére és feketére.

Forrás 

Forrás

 Ha már Dél-Amerika, nem hagyhatom ki az ernyedt szemhéjú lámákat! Az Andokban közkedvelt háziállatok, felénk pedig az ezredfordulósok egyik kedvenc mémje.

Forrás

Forrás 

 A forró kánikulai napokon jóformán tényleg csak a kaktuszok hiányoztak, hogy Dél-Amerikában érezzem magam – ezért gyorsan rajzoltam is párat! Ezt a kaktuszos tányért én terveztem, az Apacuka ceramics pedig megvalósította.

 Forrás: Apacuka ceramics 

 Közös munkánk eredményét Te is megvásárolhatod, sőt, ha kedved van, akár készíthetsz is hasonlót! A kaktusz mintát webshopomból ingyenesen letöltheted, ide kattintva!

Szép kreatív indián nyarat!

Leave a Reply