Sziget fesztivál 2018 (főleg) lakberendezési szemmel

Augusztus közepe sokak számára egyet jelent: végre újra Sziget! Budapest leghíresebb és legnagyobb fesztiválja ismét itt van, és ilyenkor a város tele van külföldiekkel, akik csodájára járnak a magyar rendezvénynek.

Nem véletlen, a Sziget mindig képes megújulni! Szuper fellépők, rengeteg érdekes kultúrális, szórakoztató vagy művészeti program, gyönyörű és ötletes dekorációk és persze finom ételek 🙂

Kicsit körbenéztünk a fesztiválon, és megmutatom nektek, milyen jópofa dekorációkkal találkozhattok, és az ételkínálatot is szemügyre vesszük!

Nézz fel!

A Szigeten mindig érdemes nyitott szemmel járni, hiszen rengeteg különleges dekor elemmel találkozhattok. Különösen érdemes néha szemeteket az égre vetnetek, főleg sötétedés után, ugyanis a fesztivál “mennyezete” ilyenkor mutat a legjobban!

Kezdjük rögtön a belépésre szolgáló K-híddal, amely éjjel teljesen más arcát mutatja!

Például ezek a színes papírok napközben is szépek:

De este még jobban néznek ki!

Máshol járva pedig régi, kedves mintákkal díszített lámpabúrák fénye gondoskodik arról, hogy ne tévedjetek el a sötétben 🙂

De akad olyan átjáró is, ahol ezernyi apró égő fénye világítja meg az utat:

Emellett találkozhattok szuper installációkkal is:

A fákat is érdemes figyelni! (A képet az A38 Hajó Instagram oldalán találtam)

Ha pihenni szeretnél, a H&M színes pálmákkal övezett hangulatos oázisában is megteheted:

Íme még néhány installáció a teljesség igénye nélkül a Sziget Fesztivál hivatalos oldaláról 🙂 Ha kíváncsi vagy a többire is, IDE kattintva megtalálod őket!

Van például kívánságfa Sáska Vivien, Stollmayer Ádám, Szántó Tamás jóvoltából. Írd le kívánságodat egy papírra, és akaszd fel bátran a fára 🙂

Vagy itt van a Piece of Peace (körülbelül “egy darabka béke”), ahová elvonulhattok pihenni, ha kis nyugalomra van szükségetek:

Ezt az installációt Zala Zsófi és Tóth Ádám tervezte.

Sokszor a fesztivál szórakozóhelyei és italpultjai is nagyon ötletesek. Itt például Alice Csodaországában kérheted italodat:

De mi van, ha megéheztél? Rengeteg étel közül választhatsz, a szokásos óriási pizzaszeleteket, hamburgereket és gyrosokat különféle kivitelekben is megtalálod, a hagyományos mellett a spéci éttermek és streetfood helyek is kivonultak.

Ehetsz például különleges sajtburgereket a Paneer jóvoltából, találsz grillkolbászos Kolbice finomságokat, óriási Guru palacsintákat, nápolyi Digó pizzát, hatalmas Zing hamburgereket és még hosszan sorolhatnám.

sziget paneer

sziget étterem

De ha különleges étrendet követsz, vegán, glutén-, laktóz- és mindenmentes helyek is állnak rendelkezésedre 🙂

Úgyhogy biztosan nem maradsz éhen, ha kinézel!
Te voltál kint valamelyik napon?

Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, ha nem szeretnél lemaradni az izgalmas új videókról és cikkekről 🙂 IDE kattintva teheted meg. 

Youtube csatornáim: 

► Iratkozz fel kreatív Youtube csatornámra! http://bit.ly/1CSZVB3 


► Kreatív receptjeimért iratkozz fel gasztro csatornámra! http://bit.ly/2BgC4Tr 


► 1 PERCES INSPIRÁCIÓK! http://bit.ly/2EdYpiZ

Leave a Reply