Unikornisos és cicás kislányszobák | Álomszobagyár

Szoba-átalakító sorozatom első két részében ismert YouTube-ereknél jártam. Ditke és Gabi szobájában rengeteg fehérrel dolgoztam, hogy tágítsam a teret. Geometrikus falfestéssel egy csipetnyi hipszter hangulatot, pasztellszínű párnákkal és puha textilekkel pedig otthonosságot adtam az enteriőröknek. Ha még nem láttad az átalakításokat, kattints ide! [link: Álomszobagyár 1.] 

 Az Álomszobagyár következő két részében olyan ifjú hölgyek szobája került terítékre, akik egyszer talán ugyancsak YouTube-videók készítésével foglalkoznak majd – netán olyan hivatást választanak maguknak, amelyet most még el sem tudunk képzelni – egyelőre viszont a játék tölti ki az idejük nagy részét.

 A szobák átalakulását az Instagramon követhettétek, sőt, egy-egy dizájnelemet a Ti szavazataitok alapján valósítottunk meg! Ha a legközelebbi interaktív szobaalakításról Te sem szeretnél lemaradni, kövess az Instagramon!

 Nina szobájában dominált a rózsaszín, s mivel rajong a cicákért, ilyen falfestést kapott.
Ez volt Nina szobája az átalakítás előtt…

 …a videóban pedig megnézheted, milyen lett utána!

 Petra kedvencei az unikornisok, a rózsaszín mellett pedig a türkizt szereti a legjobban, így a szobája leghangsúlyosabb falát is erre a két színre festettük.

 A teljes átalakításhoz még néhány egyszerű DIY ötletet vetettünk be – nézzétek meg őket a videóban!

 

Mindkét kislány szobájának berendezésekor olyan megoldásokat kerestem, amelyeket nem “nőnek ki” 1-2 év alatt a gyorsan cseperedő – és egyre kritikusabbá váló – leányzók. Nektek is azt javaslom, hogy ne egy-egy aktuális mesehőst fessetek a falra – mert könnyen előfordulhat, hogy néhány hónap múlva, egy újabb mese újabb szereplője lesz a nagy kedvenc, s akkor kezdődhet a festés elölről. Inkább válasszatok olyan motívumot, például valamilyen állatot – cicát, kutyust, lovat, delfint – ami független az aktuális mese-trendektől.

 Ha valamelyik ötletem alkotásra inspirált, küldjetek róla képet a Facebook oldalamra!

 Szép kreatív napot!

Leave a Reply