Inspirálódj a Szívek szállodájából!

Rory és Lorelai Gilmore keserédes története nagy kedvencem, kislányommal időről-időre újranézzük, ez már szinte tradíció nálunk 🙂 

Gondolom, sokan néztétek ti is a sorozatot, és megvannak a kedvenc karaktereitek (a Gilmore családon kívül is – ki tudná elfelejteni Michel szarkasztikus beszólásait, Sookie humorát vagy Luke zsémbes stílusát? :), és persze ki ne szeretne néha a Stars Hollowba költözni? 

Lorelai-ék kedves fészke, Emily és Richard kúriája, Luke kávézója, na és persze a Szabadság szálló! Úgy gondoltam, összeszedem nektek kedvenc lakásbelsőimet a sorozatból, szerintem mindegyik nagyon inspiráló, ha igazi, kuckós, eklektikus vagy country stílusra vágytok, tipikusan olyan otthonok, ahol az ember már az ajtón belépve rögtön otthonosan érzi magát. 

Nekünk Lorelai és Rory otthona kedvencünk, a kanapéval, ami számos fontos (és vicces) anya-lánya beszélgetés színhelyéül szolgált… Érdekesség amúgy, hogy a Sookie-t játszó Melissa McCarthy szerint a valóságban olyan kényelmetlen volt, mintha “téglákon ülnének”.

      

És persze ott a kedvesen berendezett konyha is, az elmaradhatatlan kávéval és mindenféle édességekkel, amelyek elengedhetetlenek a Gilmore család működéséhez 🙂 

De persze még számos szuper helyszín szerepel a sorozatban, íme néhány:

Nektek melyik a kedvencetek? És ki a kedvenc szereplőtök?

Ha még nem láttátok a Szívek szállodáját, nagyon ajánlom nektek ezt a szuper sorozatot, szinte biztos, hogy rákattantok és a hét évadot pillanatok alatt végigpörgetitek!

Instagramon is keress meg, itt találsz.


Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, ha nem szeretnél lemaradni az izgalmas új videókról és cikkekről 🙂 IDE kattintva teheted meg. 


Youtube csatornáim: 


► Iratkozz fel kreatív Youtube csatornámra! http://bit.ly/1CSZVB3 


► Kreatív receptjeimért iratkozz fel gasztro csatornámra! http://bit.ly/2BgC4Tr 


► 1 PERCES INSPIRÁCIÓK! http://bit.ly/2EdYpiZ

A képek forrása: ITT, ITT, ITT 

Leave a Reply