Ugye megígértem, hogy valami bombasztikus ötlettel jövök ma is, mint Anyák napi ajándék? Nos, ez tényleg isteni finom, érdemes jóval felülkalkulálnotok a mennyiséget, hogy a végén maradjon is ajándék! 😉
Szóval jöjjön a tökéletes fehércsoki krémes bonbon receptje, videóval! Arra gondoltam, így mindent pontosan meg tudunk mutatni, ha biztosra akartok menni, nézzétek meg a videómat! Vendégem Kati volt, aki hivatalos bonbonkészítő, a Bolka Bonbon alapítója.
Várjuk az elkészült művekről a fotókat, az instagarmon hashtageljétek #bolkainspiraciok hastaggel, hogy lássuk őket! 🙂 Nagyon szeretnénk látni, küldjétek el, és írjátok meg, örült-e neki Anyukátok! 😉
A pontos hozzávalók:
Fehércsokikrémhez
50 g tejszín
20 g méz
150 g fehércsoki
30 g kandírozott narancs
pár csepp narancsolaj
A mártogatáshoz
150 +50 g étcsoki
A készítést a videóban találjátok, nézzétek meg, nem fogtok csalódni, nagyon egyszerű!
Itt iratkozhatsz fel youtube csatornámra, ha tetszett a videó, nekem ez nagyon jó kis visszajelzés!
Ígértem sablont is a bonbonokat becsomagolni, ezt kell kinyomtassad A4-es lapra, és a videóban bemutatottak szerint járj el!
2 hozzászólás
Szia AnitaEzek a mennyiségek kb. mennyi bonbonhoz elegendőek?:)KösziKyra
Szia!Meddig állnak el a bonbonok? Hűtőben kell tárolni? KösziNiki