Tervezgetem a hétvégi ebédet, a következő menüsorral elégedett vagyok: jól illik a tavaszi hétvége hangulatához. Különleges leves, hagyományos főétel, szupergyors desszert.
Leves: Paszternákleves Kicsivútól
A paszternák kinézetre hasonlít a fehérrépához, de ízre teljesen más. Ez a kecsketejjel készült krémes selymes leves, extrémül hangzik, de a végeredmény egyszerűen nagyszerű, tessék kipróbálni. A piacon keressétek ezt a zöldséget.
Főétel: Mézes-mustáros csirke Maxtól
Max szerint nagyon hasonlít a tasakos verzióhoz. Egyben biztosan hasonlít, ez is pikk-pakk kész van, és persze sokkal finomabb, természetesebb, tartósítószer és ízfokozómentes. Szuperül hangzik, nézzétek meg!
Desszert: Csokis gesztenyés golyó Mónitól
Ennek a desszertnek pont az a vonzó ereje, hogy nincs róla fotó, mert mire Móni elővette a fényképezőgépet, már úgy elfogyott, mint a sicc. Fagyasztott gesztenyemasszából hamar elkészítheted, nézd meg
Jó hétvégi készülődést!