Főoldal Rólunk

Rólunk

szerző: Csorba Anita

2010 nyarán, egy meleg nyári napon, a Balaton partján pattant ki a fejemből egy ötlet, amiből mára már 3500 cikk, közel 1000 videó, és egy hatalmas, 1.000.000 embert felölelő közösség született.

Eredetileg csak egy költözést terveztem, amihez az inspirációimat egy blogba töltöttem fel. Így indultunk, ugyanakkor ha visszanézek, ez már egy sokadik rész azokból a pontokból, amik az utamat rajzolják ki, aminek célja mára egyértelmű, és egyenes: Az alkotás örömét szeretném átadni mindenkinek, aki nyitott rá.

Alkotás alatt nemcsak a festést, rajzolást és kézműveskedést értem, bár ezekért személy szerint kiemelten rajongok, hanem mindent olyan alkotó folyamatot, amelyet az agyunk jobb agyféltekéjével tudunk irányítani, és élvezzük.

Legyen szó akár főzésről, olvasásról, cégépítésről, vagy egy új helyszín, rendezvény felfedezéséről – és persze a hagyományos kreatívkodást se hagyjuk ki.

Az inspiraciok.hu eredetileg egy lakberendezési és kreatív blogként indul, majd amikor elstartolt YouTube csatornám, felfedeztem, hogy csapatban dolgozni még jobb, mint egyedül.

Sokkal nagyobb sziklákat lehet megmozgatni, több emberhez eljutni, ami engem inspirál. Ráadásul az elmúlt időszak alatt hihetetlen motiváló és fantasztikus csapatom lett, akikben szintén rengeteg inspiráció buzog, amit ezen a platformon most már veletek is meg tudunk osztani.

Gyere és tarts velünk ezen az úton!

Szép kreatív napot!

Csorba Anita

Főszerkesztő: Nagy László Dávid

Íróink: Csorba Anita,  Vanda Anita

Amennyiben minőségi terméked van, és szeretnél megjelenni oldalainkon, akkor pedig írj nekünk: hello@csorbaanita.hu

Fő támogatónk: csorbaanita.hu webshop.

 

Ezen a weboldalon sütiket használunk, hogy növeljük a felhasználói élményt. Elfogadom! Bővebben