A pizzát mindenki imádja, úgyhogy készültem nektek egy tuti recepttel, amivel biztosan nagy sikert arathattok a családban és a barátok közt 🙂
Ha vendégségbe készültök, vagy egy nagyobb gyereksereget vártok, biztos szeretnétek a társaság minden tagjának finom és laktató falatokkal kedveskedni. Gondoljatok azokra is, akik például nem ehetnek glutént, szerezz nekik egy kellemes meglepetés ezekkel a finom pizzafalatokkal, biztosan értékelni fogják a figyelmességet 🙂
Most egy izgalmas gluténmentes vendégváró ínyencséget mutatok Nektek, ami garantáltan pillanatokon belül elfogy!
HOZZÁVALÓK
Tésztához:
35 dkg Free From gluténmentes lisztkeverék
2 evőkanál étolaj
225 ml víz
1 teáskanál só
1 evőkanál oregánó
Töltelékhez ízlés szerint:
Paradicsomszósz
Lilahagyma
Kukorica
Kolbász
Sajt
ELKÉSZÍTÉS
Egy tálban keverd össze a lisztet a fűszerekkel és az olajjal, öntsd hozzá a vizet, és egy kis keverés után dagaszd össze alaposan. A tésztából szaggass kisebb darabokat, ezeket kézzel lapítsd ki, és helyezd el a muffin formában. Mindegyik kosárkába tegyél egy teáskanál paradicsomszószt és egy teáskanál felkockázott lilahagymát, sózd meg, és szórd meg oregánóval ízlés szerint. Ezután töltsd meg kukoricával, reszelt sajttal, és a felszeletelt kolbászkákkal.
Előmelegített sütőben süsd 15 percig 180 fokon, amíg szép, világos barna színt kapnak.
A videóban láthatod, milyen gyorsan összedobhatod ezt a szuper ételt 🙂